Ενημέρωση και Αιτήσεις Εγγραφής για το Κ.Η.Φ.Η. Χερσονήσου


Ενημέρωση και Αιτήσεις Εγγραφής για το Κ.Η.Φ.Η. Χερσονήσου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο καφενείο του “Μανώλη του Σπυρίδω” όπως είναι γνωστό στο χωριό ενημέρωση για την λειτουργία του Κ.Η.Φ.Η. Χερσονήσου (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων). Καθώς ενημέρωσαν και για τον τρόπο εγγραφής.

Την ενημέρωση έκανε το προσωπικό του  Κ.Η.Φ.Η. και την παρακολούθησαν 25 ηλικιωμένοι. Με ενδιαφέρον μετά το τέλος της ενημέρωση απεύθυναν ερωτήσεις στις κοπέλες για περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως ανέφεραν το Κ.Η.Φ.Η. Χερσονήσου θα παρέχει δωρεάν βοήθεια σε βασικές ανάγκες τον ηλικιωμένων. όπως θα τους βοηθούν να κάνουν μπάνιο, ψώνια και τα φάρμακά τους. Επίσις θα παρέχονται και δύο γεύματα (πρωινό και μεσημεριανό) και αυτά δωρεάν. Ακόμη θα παρέχετε ψυχολογική στήριξη με τη βοήθεια κοινωνικής λειτουργού.

Στη συνέχεια μας ενημέρωσαν ότι για την μετάβαση των ηλικιωμένων στο χώρο του Κ.Η.Φ.Η. Χερσονήσου θα υπάρχει λεωφορείο που θα κάνει αυτή τη διαδρομή 2 – 3 φορές την εβδομάδα και ότι οι ηλικιωμένοι μπορούν να έχουν και συνοδό στη περίπτωση που η υγεία τους δεν του επιτρέπει να κινηθούν μόνοι τους.

Οι αιτήσεις για εγγράφη στο Κ.Η.Φ.Η. θα είναι ανοιχτές μέχρι την Παρασκευή  05 Μαΐου 2017 τις εργάσιμες ημέρες.

Πληροφορίες

  • Κ.Η.Φ.Η Χερσονήσου : 28970-29520
  • Καλυκάκη Μαρία: 2810-771699 & 6945-934767